Ga je een freelance online marketeer Alkmaar inschakelen of toch voor een lokaal marketingbureau? Dit is een vraag die je jezelf kan afvragen als je wilt werken aan de vindbaarheid van je website. Tegenwoordig regelen we werkelijk alles online. We zijn hierdoor ook heel wat uurtjes online te vinden. Als we op zoek zijn naar specifieke diensten of producten, dan pakken we als eerste Google erbij. Vanwege de verandering in ons zoekgedrag is online marketing voor bedrijven ontzettend belangrijk geworden. Vroeger werd je gevonden door een advertentie in het telefoonboek, vandaag de dag val je pas echt op met een goede online marketing campagne. Als freelance online marketeer Alkmaar kan ik je hierbij helpen en je campagne voor je invullen.

Samen aan de slag met je online doelstellingen

Het is belangrijk om als bedrijf goed te kijken naar je huidige positie online. Is je website vindbaar op het internet? Wat is je imago op het internet? Een online marketeer kan je helpen om het strategische gedeelte van je bedrijf voor je uit handen te halen. Ik kan je helpen om je doelen te halen zonder dat je hier zelf iets aan hoeft te doen. Samen gaan we kijken naar de doelen die je wilt halen en stel ik op basis hiervan een plan van aanpak op. Ik laat je zien wat voor een campagne je het beste kan uitvoeren om je doelen te halen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om deze doelen te halen. Hierbij werk ik samen met verschillende experts om je campagne op de juiste manier neer te zetten. Uiteindelijk zetten we een rendabele campagne op met een hoge return of investment.

Uitvoering van je eigen campagne met een freelance online marketeer Alkmaar

Op basis van mijn plan van aanpak ga ik aan de slag met de uitvoering. Als freelance online marketeer werk ik niet alleen. Ik schakel bijvoorbeeld tekstschrijvers in voor d SEO (zoekmachineoptimalisatie) teksten en conversie gerichte teksten. Ondertussen hou ik me bezig met de linkbuilding terwijl een websitebouwer je site onder handen neemt. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat je campagne er goed uit ziet. Ik werk hierbij niet alleen aan de SEO, maar ook de SEA (Google AdWords) campagne en Sociale Media marketing. Door alle instrumenten met elkaar te combineren zetten we een campagne neer die staat als een huis! Uiteraard meet ik de resultaten, zodat je gegarandeerd een geslaagde campagne neerzet!

Resultaten meten en nieuwe doelen stellen

De campagne is een aantal weken op weg en nu is het tijd om te kijken naar de resultaten. Op basis van de resultaten die ik gemeten heb kan ik laten weten of de campagne een succes is. Is de campagne geen succes? Uiteraard kunnen we dan de doelen bijstellen en een nieuw plan van aanpak maken. We gaan net zo lang door tot je campagne wel een succes is. Uiteindelijk moet een campagne winstgevend worden en op basis van dit uitgangspunt ga ik als freelance online marketeer Alkmaar aan de slag. Het gaat mij dus niet om je marketingbudget, maar de doelen die je wilt bereiken. Dit gaan we samen halen met de instrumenten die ik voor handen heb.

Welke doelen wil jij halen met online marketing? Schakel je eigen freelance online marketeer Alkmaar in om je doelen te bereiken.