Ben je op zoek naar een freelance online marketeer Amsterdam of een grootschalig marketingbureau? Natuurlijk kan je voor een marketeerbureau kiezen omdat dit een bekend gezicht is binnen de markt. Het enige nadeel van een groot marketingbureau is dat je er vaak veel geld in stopt, maar je er vrij weinig voor terug krijgt. Je mist vaak de persoonlijke aanpak en je hebt geen direct contactpersoon binnen het bedrijf. Helaas zetten veel marketingbureaus juniors op je case of stagiairs tenzij je echt met een groot budget aan komt zetten. Als je op zoek bent naar een man met ervaring en directe lijnen, dan kan je veel beter voor een freelance online marketeer Amsterdam kiezen. Ik help je graag met het opzetten van je online marketing campagne! Dit doe ik met een directe aanpak waarbij je vanaf het eerste moment als klant betrokken wordt. Samen gaan we ervoor zorgen dat je online campagne slaagt zonder dat het je een vermogen kost!

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik kan ervoor zorgen dat je bedrijf zichtbaar wordt op het internet. Iedere dag zijn we bezig met het internet. We surfen op het web of bezoeken social media. Jouw doelgroep is online te vinden en als ze je nodig hebben kijken ze als eerste online. Ik kan ervoor zorgen dat op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten je ook echt te vinden bent. Samen gaan we aan de slag om de perfecte campagne op te zetten en je bedrijf een gezicht te geven op het internet. Hierbij ga ik conversiegericht te werk, zodat mijn campagne ook echt rendabel is. Samen gaan we ervoor zorgen dat je bedrijf groeit op het internet en je dit terug ziet in je omzetcijfers!

Het opzetten van je eigen marketing campagne

Als freelance online marketeer Amsterdam help ik je graag bij het opzetten van je eigen online marketing campagne. Voordat ik hieraan begin ga ik voor je analyseren hoe je er nu voor staat. Is je website bijvoorbeeld al vindbaar op het internet? Hoeveel tijd stop je in social media? Wat is op dit moment het rendement van je werkzaamheden? Het zou zelfs kunnen dat je conversies nog helemaal niet meet en je geen flauw idee hebt. Of dat je resultaten onvoldoende zijn voor het geld dat je erin stopt. Op basis van je huidige positie binnen de markt kom ik met een plan van aanpak. Ik laat je zien op welke punten je nog kan verbeteren en hoe we dit samen gaan bereiken.

Freelance online marketeer Amsterdam gaat voor je aan de slag!

Als je het eens bent met het plan van aanpak en de offerte, dan ga ik voor je aan de slag. Ik doe het werk niet alleen, maar schakel verschillende experts in. Tekstschrijvers gaan bijvoorbeeld voor je aan de slag om conversie gerichte teksten te schrijven. Websitebouwers gaan je website optimaliseren voor de vindbaarheid bij Google. Linkbuilders gaan aan de slag met backlinks en ik help je bij het uitvoeren van het totaalplaatje. Hierbij meet ik direct de resultaten, zodat je zelf kan zien dat je de investering in een freelance online marketeer Amsterdam ook echt terug verdiend. Je ziet meteen dat mijn aanpak de moeite waard is geweest. Samen gaan we aan de slag om je doelen te halen en je bedrijf te laten groeien.

Wil je ook je omzet laten groeien? Schakel een freelance online marketeer Amsterdam in!