Ik ben Remco van Eijden een Online Marketeer die op freelance basis is in te huren. 
Jaren lang was ik op hoog niveau actief in de dart sport, 3x deelname BDO World Championship (2008, 2014 en 2015), 1x deelname PDC World Championship (2009) en daarnaast nog veel meer grote TV uitgezonden evenementen. Met het Nederlands team aan alle mooie mondiale darttoernooien mee mogen doen WK en EK. Aardig wat nationale en internationale titels mogen winnen. Begin 2015 heb ik een punt gezet achter mijn internationale carrière. Het was tijd voor mijn gezin en werk.

In 2015 zijn mijn werkzaamheden in een stroomversnelling gekomen, er kwamen mooie samenwerkingen met klanten, deze klanten zijn tot op heden nog steeds klant bij mij.

Sinds begin de GPT hype (Get Paid To) ben ik gefascineerd van SEO, ik vroeg me af hoe mensen hiermee geld verdiende, ben me eigen site begonnen maar er kwamen geen bezoekers, sinds dien zit SEO in me bloed.

Nu help ik bedrijven meer gerelateerde bezoekers te genereren en zodoende hun omzet te verhogen.

Uiteraard dart ik nog voor mijn plezier, daar zou ik nooit voorgoed afscheid van kunnen  nemen.  Naast darten ga ik graag met mijn hond Mickey (beagle) lopen in de bossen. Hij ligt ook vaak te slapen bij mij onder het bureau op kantoor.

Veel bedrijven die met mij in zee gaan blijven voor een langere tijd, dit betekent dat ze tevreden zijn. (lees wat klanten over mij zeggen).

Ik heb voor Google Adwords de nodige certificaten.
googleads