Freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan je inzetten om meer rendement uit je website te halen. Je hebt een prachtige website laten bouwen, maar helaas haal je er helemaal geen leads of conversies uit. Dit is ontzettend jammer want juist via het internet kan je vandaag de dag en hoop leads binnen halen. Gelukkig kan ik je helpen als freelance online marketeer om je website met een speciale strategie onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

Korte lijnen met uw eigen freelance online marketeer

Je wilt graag je website zichtbaar maken bij je doelgroep en meer conversies eruit halen. Misschien denk je hierbij meteen aan een online marketeer bureau. Dit is natuurlijk hartstikke handig, maar met een beetje pech ben je veel geld kwijt en wordt je geholpen door een junior marketeer. Als je mij inhuurt krijg je geen stagiair toegewezen, maar direct de online marketeer met ervaring. Ik ga direct met je aan de slag en dankzij de korte lijnen krijg je een marketeer met ervaring te spreken. Je hoeft bij mij ook niet met een minimaal marketingbudget aan te komen. We gaan samen kijken hoe we binnen je budget je doelen kan halen en je website vindbaar kan maken bij je doelgroep.

Samen gaan we aan de slag met een strategie

Helaas richten teveel marketing bureaus zich tegenwoordig enkel op een bepaalt budget. Als freelance online marketeer vindt ik de boodschap die je als bedrijf wilt uitdragen veel belangrijker. Vanuit deze boodschap ga ik een strategie bedenken die bij je past. Vervolgens ga ik ervoor zorgen dat je website via de juiste kanalen onder de aandacht komt. Dit alles doen we met het juiste doel voor ogen. Dankzij mijn kanalen en strategie zie je direct dat je website begint te scoren op het internet. Je begint je doelen te bereiken en uiteindelijk zal je omzet blijvend groeien dankzij de perfecte online marketing strategie.

Freelance online marketeer met een team

Als freelance online marketeer sta ik er absoluut niet alleen voor. Ik werk samen met verschillende ondernemers om jouw website de beste presentatie te geven. Denk hierbij aan een websitebouwer die de website zoekmachine vriendelijk kan maken. Maar ook linkbuilders en tekstschrijvers worden ingezet om je website te laten scoren binnen zoekmachines. Als freelance online marketing kan ik dus veel meer voor je realiseren, dan enkel een marketing strategie.

In drie stappen aan de slag om te groeien!

Als freelance online marketeer ga ik in drie stappen voor je aan de slag om je bedrijf te laten groeien. Voordat ik aan de slag ga help ik je met het bepalen van een strategie. Wat wil je bereiken met online marketing? Op welke manier kan ik je helpen om dit te bereiken? Samen gaan we een doelstelling opstellen waarmee we aan de slag gaan. De tweede stap is een offerte. Ik ga kijken wat het gaat kosten om aan jouw doelen te werken De laatste stap is het uitvoeren van de strategie. Ik ga de strategie voor je uitvoeren en data verzamelen van de resultaten. Je weet zo direct of het inschakelen van een freelance online marketeer nut gehad heeft. Daarna gaan we evolueren of we zo doorgaan of dat er nieuwe doelen bijkomen!

Ben je er klaar voor om mij als freelance online marketeer in te schakelen? Neem direct vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.