Een freelance online marketeer Zaandam kan je helpen met je eigen online marketing campagne. In een tijdperk waarbij we elke dag op het internet zitten is het belangrijk dat je online vindbaar bent. Naast de online vindbaarheid is het van belang dat je campagne klopt. Met de juiste strategie kan ik ervoor zorgen dat je website vindbaar is bij het grote publiek. Als freelance online marketeer Zaandam voer ik de complete campagne voor je uit. Samen gaan we doelen opstellen en ga ik aan de slag om dit te bereiken met je website. De marketing van je website neem ik volledig voor je uit handen. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is waar je goed in bent: ondernemen!

Welke werkzaamheden voer ik voor je uit?

Eerst gaan we samen kijken welke doelen je wilt halen met je website. Denk bijvoorbeeld aan de vindbaarheid van je website op het internet. Of de naamsbekendheid van je website online. Ik ga voor jouw een analyse maken hoe je site er op dit moment voorstaat. Vervolgens ga ik een advies uitbrengen wat we kunnen aanpakken om je website wel onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Ik laat je zien welke marketingmiddelen we kunnen inzetten om het bereik van je site te vergroten. We gaan kijken welke kanalen rendabel zijn en je het beste kan gebruiken. As je het eens bent met mijn plan van aanpak, dan ga ik voor je aan de slag om je doelen te bereiken!

Uitvoering van je eigen marketingplan

Als freelance online marketeer Zaandam stel ik een marketingplan voor je op. Dit is het plan wat ik je heb laten zien tijdens ons adviesgesprek. Ik ga hier vervolgens niet alleen mee aan de slag. Ik ga samen met tekstschrijvers, websitebouwers en linkbuilders aan de slag om onze plannen te realiseren. Vervolgens ga ik de resultaten meten. Hoe is het resultaat van onze campagne? Is het resultaat voldoende of moeten we het plan bijstellen om er meer uit te halen? Uiteindelijk gaan we samen voor het optimale resultaat.

Freelance online marketeer Zaandam is expert in verschillende vakgebieden

Als freelance online marketeer Zaandam hou ik me bezig met verschillende online marketing instrumenten. Ik help je bijvoorbeeld bij de SEO (zoekmachineoptimalisatie) van je website. Maar ik ga ook voor je aan de slag om een SEA campagne op te zetten. Met SEA bereiken we gericht klanten met een Google AdWords campagne. Ik ga ervoor zorgen dat je campagne zo wordt ingesteld dat deze winstgevend is. Daarnaast ga ik ook aan de slag met de social media campagne. Met social media zorg ik ervoor dat je straks een bekend gezicht bent. De laatste taak die we voor je uitvoeren is conversieoptimalisatie. Het is leuk als je meer klanten naar je site trekt, maar je hebt er niets aan als ze geen actie ondernemen. Kortom samen gaan we aan de slag met het totaalplaatje en het bereiken van doelen met jouw website.

Ben je benieuwd wat en freelance online marketeer Zaandam voor jouw kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op en ik laat het je graag zien!