Ben je van plan ondernemer te worden of pas begonnen met je eigen bedrijf? Dan heb je vast en zeker al ontdekt wat er allemaal voor nodig is. Van inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het bijhouden van de boekhouding tot het regelen van een zakelijk rekeningnummer of het opzetten en optimaliseren van een website en deze SEO maken.

Het is goed te weten dat je veel van deze taken eenvoudig kunt uitbesteden of vereenvoudigen met online applicaties. Dat geeft je ruimte om je op andere belangrijke taken te richten en efficiënt te kunnen werken. Door het uitbesteden van taken maak je gebruik van jarenlange expertise, kennis en inzichten die je zelf misschien niet hebt. Zo ben ik gespecialiseerd in het inzetten van linkbuilding en SEO-websiteoptimalisatie. Maar ook ik werk samen met een ervaren tekstschrijver die mij voorziet in webteksten. Op deze manier kan ik blijven doen waar ik kennis van heb en vooral wat ik graag doe. Maar ben ook verzekerd dat de webteksten die ik laat schrijven raakvlak hebben.

Je kunt je vast voorstellen dat een website zonder linkbuilding of SEO-optimalisatie langer nodig heeft om vindbaar te worden. Een website zonder goede webteksten weinig bezoekers zal ontvangen of overtuigingskracht heeft en dat een papieren boekhouding in Excel niet meer van deze tijd is. Zomaar wat zakelijke zaken die je eenvoudig kunt aanpassen.

Ik vertel je er dan ook graag meer over zodat je taken efficiënter regelen zodat je meer tijd hebt om bezig te zijn met wat je graag doet of belangrijk vindt.

Wat maakt SEO zo belangrijk voor bedrijven?

Als ondernemer wil je niets liever dan door klanten gevonden worden. Of dit nu met je fysieke winkel of website is. Dat maakt goede SEO-optimalisatie van je website meer dan belangrijk. Met goede SEO-optimalisatie zorg je ervoor dat je website makkelijker te indexeren is voor google en andere zoekmachines. Op die manier krijg je meer gerichte bezoekers en klanten op je website.

Er zijn verschillende soorten SEO-technieken die op pagina’s of de algemene website toegepast kunnen worden. Om te weten wat jouw website nodig heeft is een goede analyse nodig. Deze verteld eenvoudig gezegd wat er al op je website te vinden is.

Ik kan je helpen bij het maken van een goede kwaliteit analyse waarbij ik kijk naar de structuur, content, gebruikte zoekwoorden, afbeeldingen en meta-tag informatie. Wanneer duidelijk is wat er aan mogelijkheden zijn kan ik voor je aan de slag met SEO-optimalisatie, marketing en linkbuilding. Zodat geen zoekmachine meer om je heen kan waardoor klanten je echt kunnen vinden.

Waarom zou ik mijn webteksten laten schrijven?

Om een website te optimaliseren zijn goede teksten een essentieel onderdeel. Door de juiste teksten op je website maak je de website vindbaar, doeltreffend en overtuigend. Maar het schrijven van teksten voor je website kan een tijdrovende klus zijn die je veel liever uit handen geeft. Een tekstschrijver inhuren voor je webteksten is dan een goede oplossing.

De tekstschrijver waar ik mee samenwerk weet als geen ander hoe goede webteksten in elkaar steken en wat er nodig is om verschil te maken. Je kunt denken aan de manier van schrijven over een onderwerp, het plaatsen van zoekwoorden of het inzetten van elementen.

Hoe een goede webtekst er uiteindelijk uit komt te zien is afhankelijk van de boodschap, doelgroep en het doel dat je hebt. De plek waar de tekst komt speelt hierbij een belangrijke rol. Een artikel voor je blog heeft natuurlijk een andere insteek dan de teksten op pagina’s waar je diensten of service wilt presenteren of de landingspagina die je hebt.

Maak je gebruik van artikel marketing maar heb je nog geen teksten? Ik kan de teksten door de tekstschrijver waarmee ik samenwerk laten schrijven. Je bent verzekerd van uitstekende kwaliteit artikel marketing teksten.

Versterk je positie met SEO, Linkbuilding en artikelmarketing.

Als startende ondernemer heb je het al druk genoeg. Laat staan dat je tijd hebt voor de optimalisatie van je website, het schrijven van artikelen voor je website of artikel marketing en het zorgen voor linkbuilding. Maar het is wel slim om hierin te investeren zodat je meer bereik hebt op internet waardoor je een vliegende start maakt.

Juist omdat wij begrijpen hoe druk je het al hebt neemt Remcovaneijden.nl je het optimalisatieproces uit handen. Zo kan jij je als startende ondernemer bezighouden met andere belangrijke taken die komen kijken bij de start van je bedrijf. Je profiteert bovendien van een aantrekkelijke korting als startende ondernemer waardoor je profiteert.

  • Geen omkijken naar de zoekmachine optimalisatie.
  • Je profiteert van een aantrekkelijke starterskorting.
  • Wij houden je op de hoogte van alle vorderingen.

Door online boekhouden kun je zelf je boekhouding doen.

Bij het starten van een bedrijf krijg je ook te maken met de boekhouding. Je kunt hiervoor aan de slag met een boekhouder die alles dat je doet netjes verwerkt of het zelf doen. Wanneer je ervoor kiest je boekhouding zelf te doen is online boekhouden een goede oplossing.

Er zijn bij online boekhouden verschillende mogelijkheden en tools waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de facturatie, het bijhouden van inkopen, verkopen en kosten of het maken van een belasting kwartaalaangifte.

Met online boekhouden kun je facturen aanmaken en beheren. Je weet hierdoor precies wat er aan facturen is betaald, nog betaald moet worden of wie er te laat is met betalen. Daardoor loop je geen geld meer mis. Een ander voordeel dat online boekhouden heeft bij het aanmaken en beheren van je facturen is de nummering en het toevoegen van adressen. Dit hoef je niet meer handmatig te doen waardoor de administratie altijd klopt.

Zelf boekhouding doen is met de online tools en handvatten een piece of cake kun je wel zeggen. Zo heb je altijd en overal toegang tot je gegevens.

Door een goede facturatie, het boeken van bedrijfskosten en andere lasten heb je direct inzichtelijk hoe je ervoor staat op je balans. Dat geeft je veel zekerheid tegen lage kosten.

Kies voor online boekhouden waarmee je zelf boekhouding kan doen.

Categorieën: Marketing